Ezúton tájékoztatjuk, hogy kollégáink és partnereink egészsége iránti maximális felelősségvállalás jegyében kirendeltségeinken bemutatótermi tanácsadásra, illetve személyes áruátvételre előzetes időpontfoglalás esetén van lehetősége, amelyet itt tehet meg: Időpontfoglalás  
Megértését köszönjük!

JAF TERASZBURKOLATOK

Bővítse életterét!

JAF TERASZBURKOLATOK

Bővítse életterét!

Teraszburkolatok

Teraszburkolatok - Élete színpadához

Tömörfa

Az egyediség találkozik a tartóssággal

Szín, minta, illat, a szerkezet és kellemes közérzet – mindez érezhető, mikor járunk rajta: Minden tömörfából készült teraszpadlónknak meg van az a különleges egyedisége, amelyet csak a természet adhat meg.

A hazai, európai fák félreismerhetetlen karakterükkel és utánozhatatlan rajzolatukkal tűnnek ki, míg az egzotikus fafajták inkább egyforma padlóképet mutatnak. 

Az a fa, amelyből teraszpadlóink készülnek, éveken át ellenáll az időjárás viszontagságainak. A minőség megítélésének elsőszámú, mértékadó szempontja a tartóssági mutató. A speciálisan a kültéri használatra ajánlott fafajták kivételes tartóssággal bírnak.

Előnyök:

  • természetes, kezeletlen fa
  • tartós és újrahasznosítható
  • felmelegedése kismértékű

Hőkezelt burkolatok

Elegáns és formatartó                          

A hőkezelés hatására különböző reakciók indulnak el: megváltozik a sejtszerkezet és a hőkezelt fa messze kevésbé reagál a környezet páratartalmára, vagy szárazságára.

A hőkezelt fa ezért minden időjárási helyzetben kiemelkedő stabilitással bír, jellemzően lecsökken a duzzadási és zsugorodási hajlama, illetve csekélyebb mértékben lesz hajlamos a repedésre.

Mindemellett a hőkezeléssel módosított fa messzemenőkig rezisztens a gombásodással szemben. A hőkezelés hatására megváltozik a fa kinézete is, a hőmérséklet intenzitásától függően homogén, sötét színárnyalatot vesz fel, de mindezt úgy, hogy közben nem veszíti el a jellegzetes karakterességét.

Előnyök:

  • vegyszermentes
  • rendkívül tartós és hosszúéletű
  • európai fafajta

WPC

A környezetbarát burkolat                     

Az „UPM ProFi Deck“ teraszrendszerek stílusos, tartós és abszolút egyéni megoldásokat tesznek lehetővé a szabadtéri felhasználás terén. Legyen szó kerti vagy tetőteraszról, kerti útról, csónakkikötőről, vagy fastégről, minden igényhez megtalálja a megfelelő megoldást. Emellett további nagy előnyük a kivételes tartósság, illetve a minimális ápolási igény, gyakorlatilag az általános takarításon kívül semmilyen extra törődést nem igényel.

Lerakásához nincs szükség speciális szerszámokra. Mindegy, hogy klasszikus megjelenést, vagy komplex formavilágot szeretne, a rendszert úgy tervezték, hogy gyorsan és egyszerűen kialakíthassa a kívánt felületet. 

Előnyök:

  • szín-és formatartó
  • időjárásálló, kellemes felület
  • hosszú gyártói garancia

Szakmai cikkek - teraszburkolatok

A Thermo kőris kiválóan vizsgázott
A Wood k-plus független faanyagvizsgáló szervezet beszámolója

UPM Profi Deck WPC teraszburkolat
Kiváló minősítéssel

Indul a terasz-szezon
Hőkezelt és WPC teraszburkolatok a JAF Holz kínálatában

JAF Terasztervező

Legújabb eszközünkkel mindössze pár kattintással, részletekbe menően megtervezheti álmai teraszát! Az elkészült tervben a burkolat mellett minden szükséges tartozék, valamint a pontos lerakási terv is megtalálható.

Bemutatótermi tanácsadás

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel kínálatunk kapcsán, foglaljon időpontot bemutatótermi tanácsadásra és szakképzett kollégáink állnak rendelkezésére. 

Szerelési módok
Szerelési módok

Lerakási segédlet

Átfogó lerakási segédletünkben megtalálja a teraszburkolatok építési rajzait, a hozzájuk tartozó tartozéklistát és a rögzítési magyarázatokat! Lépésről lépésre haladva leírjuk Önnek, hogyan kell haladnia, s a gyakran elkövetett hibákra is rávilágítjuk. A segédlet a látható és a rejtett rögzítési módokat is tartalmazza.

Teraszburkolat tisztítása
Teraszburkolat tisztítása

Tisztítás és felületkezelés

A kültéri teraszok fa burkolatát érdemes speciálisan erre a célra kifejlesztett ápolószerekkel kezelni. Megmutatjuk Önnek, hogyan ápolhatja könnyedén teraszburkolatát. Kattintson a további részletekért!

Gyakran ismételt kérdések

Egy terasz  megépítése számos apró részletet  rejt magában, melyeket nem árt előtte alaposan átgondolni. Az alapozástól az ápolásig megtalálja a leggyakrabban felmerülő kérdéseket teraszburkolat témában.

Tekintse át összefoglalónkat vagy forduljon segítőkész munkatársaink egyikéhez!

TERASZ-KERESŐ

Találja meg a tökéletes teraszburkolatot mindössze pár kattintással!

Teraszburkolat katalógus

Teraszburkolat katalógusunkban az aktuális tömörfa,  thermo illetve WPC teraszburkolatainról, továbbá az egyes lerakási technikákról olvashat!

Fundermax®
A Max Exterior terasz-burkolatok sokoldalúságuk és tartósságuk révén kiváló alternatívát jelenthetnek.
ClipJuAn®
Tartós és láthatatlan megoldást keres teraszburkolatának rögzítésére?

Látogasson el hozzánk és próbálja ki személyesen!

Teraszokhoz ajánlott nemes faanyagaink választékát országszerte hat ponton mutatjuk be, így Ön a helyszínen személyesen tapasztalhatja meg, illetve rajtuk járva természetesen ki is próbálhatja a hazai és egzotikus tömörfa padlóinkat.

Csodálkozás és élmény
A JAF Holz kínálatában található valamennyi  teraszfaanyag kezelt és felületkezelés nélküli állapotban is megtekinthető. A kültéri használatra szánt, nemes faanyagok mellett a WPC-ből (Wood Plastic Composite – fa-műanyag kompozit) készült burkolatokat is kipróbálhatja, amelyek a nemzetközileg elismert TimberTech és az UPM termékei.

Próbálja ki, milyen érzés a napon sütkérezni az összesen több, mint 1.000 m2-es szabadtéri kiállítóterünkön! Szakértő kollégáink bármilyen kérdés, kérés esetén szívesen állnak rendelkezésére.

Üzletkereső

Amennyiben szeretné a kiválasztott teraszburkolatot élőben is megtekinteni, látogasson el bemutatótermeinkbe vagy viszonteladóink üzleteibe! 

Az üzletkeresőnk segítségével most mindössze néhány kattintással könnyedén megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső üzletet.

Kérdése van? Üzenjen nekünk!

Az Ön adatai
Cím
Nyilatkozat
Please confirm that you are not a robot.