JAF PADLÓK

A sokszínűség gyönyörködtet...

JAF PADLÓK

A sokszínűség gyönyörködtet...

Sokoldalú, mint maga a természet.

A fa több, mint egy elasztikus nyersanyag. Kellemes járásérzetet ad, meleget sugároz, a házunkat hangulatos otthonná varázsolja és alkalmazkodik igényeinkhez: Mindegy, hogy nagy igénybevételnek kitett gyerekszobáról, a konyhában elvárt praktikusságról, vagy a lakóterek elegáns hangulatosságáról beszélünk, sokoldalúsága még a szakértőket is újra és újra lenyűgözi.

A fa, természetes anyag lévén, biológiailag lebomlik, higiénikus és antiallergén anyag. Ezt egészítik ki az olyan kiváló tulajdonságai, mint a hő- és hangszigetelés képessége. 

A temérdek különböző fafaj és minta révén mindenki számára adott a lehetőség az igényeinek legmegfelelőbb lakókörnyezet kialakítására, a variációs lehetőségeknek csak a képzelet szab határt. Az egyes felületkezelési eljárásokkal pedig ugyancsak egészen különböző padlókép, illetve tapintás érhető el. 

Önnek is tetszeni fog...
Kínálatunkban az Eurowood és más jól ismert nemzetközi márkák padlóinak széles palettája várja, kezdve a karakteres tölgyfa padlóktól a világos színű kőrisen át, egészen a sötét árnyalatú diófáig, illetve a szorosan záródó hajópadlótól az  egysávos, Landhausdiele padlókon át, egészen a halszálkamintáig. 

Röviden: Minden életstílushoz, minden igényhez megtalálható a tökéletes parketta. Választékunkat továbbá a kiválasztott anyaghoz illő kiegészítők, így a szegélylécek, a lépészaj-csillapítók és ápolószerek teszik teljessé.

Eurowood a JAF Holz-tól.
A jól sikerült fellépés.

A JAF Holz saját márkás programja, az EUROWOOD®  éppen úgy funkcionális, mint ahogy sokoldalú is a készparketták, furnéros, laminált padlók, parafa és linóleum padlók szegmensében. Vállalatunk ezzel visszanyúl az évtizedes tapasztalatokhoz és hagyományokhoz: a padlóanyagok a 65 évvel ezelőtti vállalatalapítás óta mindig választékunk fix részét képezik.

Egy sztár, allűrök nélkül
Az Eurowood révén 10 éve jelentünk meg a piacon első saját márkánkkal, amelynek sikere a mai napig tart. Az Eurowood megjelenésekor a háromsávos parkettával és a laminált padlóval mutatkozott be, napjainkra a választék magába foglalja a Landhausdiele furnér, parafa, linóleum és vinyl alapú padlóanyagokat is.

Partnereink

Admonter
Mikor Admonter padlón jár, akkor a szakemberek több generációs tapasztalatát érzi a lábai alatt.
EUROWOOD
Kiváló minőségű padlók, kiemelkedő ár/érték aránnyal.
Tilo
Az Ausztriában készült, a természet ihlette padlókkal egyéni életteret hozhat létre otthonában.
Kaindl
Fedezze fel az új trendeket, fedezze fel a Kaindl padlóburkolatait!

Padlókereső

Épp az Önnek tökéletes padlóburkolatot keresi? Padlókeresőnkkel egészen egyszerűen megtalálhatja kínálatunkból az igényeinek leginkább megfelelőt! 

A kiválasztott padlóról minden lényeges információt, valamint a megfelelő tartozékokat is megtalálhatja webshopunkban, illetve ezt követően könnyedén meg is rendelheti. 

Tegyen minket próbára!

Lakberendezés mindössze pár kattintással

Nehéz elképzelni, hogy mutatna a kiválasztott padló az adott helységben? A padlókonfigurátorunkkal mindössze pár kattintással megnézheti. Nincs más teendője, mint kiválasztani a helység típusát, beállítani a színeket és már próbálhatja is a különböző padlókat a helységhez. Amennyiben így is nehéz lenne a döntés, akár lehetősége van a kiválasztott padlóburkolatokat össze is hasonlítani. Tegye próbára bátran!

Üzletkereső

Amennyiben szeretné a kiválasztott padlóburkolatot élőben is megtekinteni, látogasson el bemutatótermeinkbe vagy viszonteladóink üzleteibe! 

Az üzletkeresőnk segítségével most mindössze néhány kattintással könnyedén megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső üzletet.

Legalább olyan fontos…
A megfelelő tartozék

Mindegy, hogy az elegáns és hangulatos vidéki házakból ismert padlóról, vagy stílusos laminált padlóról van szó - a legfontosabb döntés a megfelelő, odaillő padló kiválasztása. Mikor már garantált a tökéletes összhatás, csupán két dologra kell odafigyelni: a szakszerű lerakásra és a megfelelő ápolásra.

A részletek jelentősége
Mire jó a legszebb padló, ha nem tökéletesen rakják le? Éppen ezért a JAF Holz kínálatában minden szükséges kelléket, segédeszközt megtalál egy helyen: az illeszkedő alátét-párnázattól kezdve az optimálisan lezáródó sarokléceken át, egészen az olajos ápolószerekig. Ezáltal minden feltétel adott, hogy a kiválasztott padló  tökéletesen csillogjon, és hosszantartó védelmet kapjon.

Látogasson el bemutatótermeinkbe, ahol az egyedi padlóburkolatoktól kezdve, a hozzávaló kiegészítőkig mindent megtekinthet személyesen is, továbbá szakembereink szívesen segítenek a választásban, illetve valamennyi felmerülő kérdésben!

Így garantált a tökéletes megjelenés: Önnek és a padlójának egyaránt.

Legyen Ön a lakberendező!

A jó terv fél győzelem. Ehhez két út közül választhat: Kérje kollégáink helyszíni, szakmai támogatását padlója kiválasztásánál a JAF Holz bemutatótermeiben, vagy tervezze meg maga álmai otthonát a weben, otthonából, kényelmesen! 

Büszkén mutatjuk be… 
Azért, hogy vevőink személyesen is megtapasztalhassák, milyen a kiválasztott padló tapintása, egyáltalán hogyan mutat élőben, az elmúlt években intenzíven átalakítottuk, bővítettük kiállítótermeinket. A JAF Holz kirendeltségein így lehetősége nyílik megtekinteni aktuális padló-választékunkat, továbbá tanácsot kérhet specialistáinktól.

Kérdése van? Üzenjen nekünk!

Az Ön adatai
Cím