JAF
DEKORATÍV
LAPOK

Játék a képzelőerővel

JAF
DEKORATÍV
LAPOK

Játék a képzelőerővel

Dekoratív lapok

Dekoratív lapok

Szabad az út a képzelőerőnek

A JAF Holz mottója: "Szabad az út a dekorok széles spektrumának és az Ön képzelőerejének". Hagyja, hogy a különböző formák és trendek inspirálják! Mindegy, hogy klasszikus vagy modern, egyszerű vagy játékos, puritán vagy letisztult - a JAF dekoratív lapok rendkívüli kínálata minden igényt kielégít.

Miért ajánljuk?

  • Első osztályú anyagminőség
  • Innovatív, dekoratív design
  • Széles választék

Mindenkinek megvan a maga ízlése
Amennyire különbözik az egyes emberek ízlése, olyan sokrétű dekor választékkal rendelkezünk: a JAF Holz olyan vezető európai márkák termékeit forgalmazza mint pl.: az Egger, Falco, Kronospan, Fundermax, Kaindl, Eurowood és az Emotion by Cleaf.

A dekorációs falapok különböző méretekben és vastagságban is elérhetőek, valamint minden kiválasztott színhez és struktúrához megtalálja a tökéletes élzárót is kínálatunkban. A valamennyi kirendeltségünkön rendelkezésre álló, hatalmas raktárkészletnek köszönhetően vállalatunk egyértelmű előnyt élvez a választék sokfélesége és a gyors kiszállítás terén.

Dekor Finder
Nicht suchen, sondern Dekore schnell finden!

EUROWOOD
Ein optimal aufeinander abgestimmtes Sortiment der beliebtesten Trenddekore. Unterm Strich die beste Wahl.
FUNDERMAX
Dekorplatten für Wohn- und Objekteinrichtungen.
EGGER
Dekore für Gestaltungsfreiheit im gesamten Möbel- und Innenausbau.Minden bútorlaphoz a tökéletes élzáró

Az élzáró ma sokkal több, mint egy védő szegély, amely megvédi bútorát. Mint design- és alkotóelem, az optikai összkép tekintetében hatalmas jelentőséggel bír. Lehetőséget teremt egyéni ötletek megvalósítására vagy diszkréten illeszkedik a dekorációk összességébe. Láthatatlan vagy figyelemfelkeltő – csak egy minőségi élzáró felelhet meg minden elvárásnak.

 

Dekoratív falapok

Értékes és természetes

A fa a leguniverzálisabb nyersanyag a világon. Könnyű vagy nehéz, puha vagy kemény, hajlítható vagy merev, tömör vagy porózus – a fa a lehetőségek átfogó tárházát kínálja, mind a megmunkálás, mind a formázás tekintetében.

Természetesen sokoldalú
A fa időtálló, alkalmazkodó és praktikus. Mindemellett egészséges, miután sejtjei nedvességet vesznek fel és azt lassan adják le, egy kiegyensúlyozott beltéri klímát hoz létre. Amilyen sokoldalú maga a nyersanyag, olyan a dekoratív falap is.

 

Formatervezett design lapok

Modern. Rusztikus. Sokoldalú.

Mindegy, hogy egy korszakot átívelő időszak vagy évente változó dolog. Minden korszaknak megvan a maga stílusa és irányzata a divat és a belsőépítészet terén egyaránt.

Inspirációt bárhonnan meríthetünk
A trendszakértők az elmúlt években éppúgy hirdették a rusztikus környezetet és az antikvitások visszatértét, mint az ipari elemeket is. A 2013-as év a csillogó megvilágítás és az extravagáns felületű bútorok – pl. göcsös asztallábak éve. A stílusszakértők szerint egy eredeti falfelület modulokkal vagy kreatív lapokkal rendkívül trendinek hat.

Szerintünk inspirációt bárhol találhat az ember. Az újnak nem muszáj újnak lennie, de jó érzést kell közvetítenie. Mivel az építészeknek, asztalosoknak és a kreatív kézműveseknek eredeti alkotóelemekre van szükségük, sokoldalúan formatervezett lapjainkkal és széles választékunkkal rendkívül sok inspirációt nyújtunk számukra. Rendezze be környezetét ízlésesen!

 

DuPont™ Corian®
A sokoldalú ásványi lapokkal gyakorlatilag bármilyen ötletét megvalósíthatja.
Akril bevonatú lapok
Az akril felületek tükörsima, polírozott design-ja fényt és csillogást hoz a belső terekbe.
Virtuell Ideal 3D
A 3D lapok változatos formavilágukkal és kiváló minőségükkel kiáltanak az egyedi, formabontó ötletekért.

MB Digitalprint - digitális direkt nyomtatás

A Digitalprint egy egyedülálló szolgáltatás, amellyel bármely kínálatunkban szereplő, vagy akár egyedi dekort számos hordozóra rányomtathat digitálisan, legyen szó akár egy ajtóról, vagy üvegfelületről.

A szolgáltatás Magyarországon kizárólag a JAF Holz kínálatában elérhető.

Nyomtatott grafikáknál többet kínálunk. A különbség szakismereteinkben rejlik. A minőségi alapanyagok, a lehető legjobb tapadórétegek, a nagy teljesítményű termelőberendezések és egy, ebben a formában világszerte egyedülálló felületnemesítő eljárás összjátéka lenyűgöző technikai és optikai minőséget kölcsönöz.

Szakmai cikkek - dekoratív lapok

Corian® Resilience Technology™ lapok
Új fejlesztésű Corian® lapok fokozott igénybevételhez

FunderMax Aptico dekorok
A HPL dekorok évek óta napi szinten vannak jelen a hazai asztalos vállalkozások és a belsőépítészek munkájában

Alumínium felületek a belsőépítészetben
Csodálatos, szálcsiszolt felületek otthonunkban


Kérdése van? Üzenjen nekünk!

Az Ön adatai
Cím