JAF AJTÓK

Minőség és szakértelem

JAF AJTÓK

Minőség és szakértelem

Mit ajánlunk?
Minőség és szakértelem


Mi kitárjuk az ajtót…
… választania már Önnek kell: Klasszikus elegáns design, rusztikus, konzervatív vagy formabontó – az ajtók esetében minden megengedett, amennyiben illik az épület stílusához. Nem szükséges hetekig keresnie, a JAF Holz kínálatában mindent megtalál egy helyen. Több neves gyártó széles termékskálájával várjuk, amelyeket bemutatótermeinkben szakértőink segítségével élőben is bármikor megtekinthet.

Széles választék és profizmus
A JAF Holz hazánk egyik vezető vállalata a készajtók forgalmazása terén, jelentős raktárkészletünk partnereink számára gyors kiszállítást és nagyfokú rugalmasságot biztosít. Nagyobb projektek  esetében a kalkuláció, a logisztika megszervezése, összességében a teljes projekt menedzsment egy kézben, egy delegált, képzett kollégánál összpontosul.

A kiváló minőségű készajtók mellett a JAF Holz az ajtógyártók számára is egyedülálló kínálatot biztosít, kezdve a nyersajtóktól a papírrácsbetétes, üreges faforgácsbetétes, profilpréselt vagy üveg elemeken át a vasalatokig.

Tekintse át katalógusunkat, kínálatunk mely elemeit tartjuk mindig raktáron, amelyek így gyakorlatilag azonnal elérhetőek nálunk!

 

Jeld-Wen
Exkluzív ajtók a modern élethez

Néhány meghozott fontos döntés után, egy jól kiválasztott ajtóval lehet gazdagabb az otthonunk. Az egyik első bútor, amely bekerül egy lakásba, az ajtó. Életre kelti a szobát, és alapvetően meghatározza a többi használati tárgy színét, formáját. A Jeld-Wen-nél azt szeretnénk, ha Ön megelégedett tulajdonosa lenne ajtóinknak.

A fa alapanyagokat kizárólag minősített erdészetektől vásárolják, ahol figyelnek a környezetvédelemre és a fenntarthatóság jegyében gondolkodnak. A cég csak a világszerte elismert FSCTM, PEFCTM logóval ellátott, minősített alapanyagokat használ, támogatva ezzel a fenntartható erdőgazdálkodást és az aktív környezetvédelmet.

A Jeld-Wen-nél a gyártási folyamat garancia a fenntarthatóságra, a fától az ajtóig. Az Ön számára ez azt jelenti, hogy a fa alapanyag eredete, amelyet felhasználnak, teljesen nyomonkövethető az erdészetekből egészen a feldolgozás után a kész termékig!


Felületek

Fehér lakk
A fehér egy időtlen, minden stílushoz és otthonhoz remekül illeszthető színvilág. Nagyobbnak, világosabbnak engedi láttatni a helyiségeket. Elegáns, és minőségi külsőt kölcsönöz optikailag. Könnyen tisztítható, ellenálló felület. A fehér egy helyes választás a stílusos és harmonikus atmoszférához.

Fafurnér
A fafurnér egy természetes alapanyag, ezért minden ajtó egyedi rajzolatú, a fafajra jellemző színekkel, tónusokkal. A gondos, hozzáértő szakértelemmel válogatott, magas minőségű fafurnérból készített, standard vagy design fafurnéros ajtók esetében, az évek múlása csak emeli az ajtók értékét. A fafurnéros ajtó karakteresebb lesz, igazi ékessége a szobának.

Dekor / CPL
A dekor és a lamikor felület egy modern számítógépes technikával készült
tökéletes fautánzat. Ennek köszönhetően minden ajtó képe egységes. Ezek a felületek erősek és ellenállóak. Színtartóak, a napfény hatására sem sötétednek meg. A CPL egy erősebb felület, ezért komolyabb igénybevételeknek is ellenáll!

Fenyőfa
A tömörfa alapanyag egyediséget kölcsönöz az ajtónak, robusztus, de mégis elegáns része a szobának. A fenyőfa időtálló és természetes, könnyen tisztítható, rendszeres felületkezeléssel egyszerűen megújítható.

 

Westag & Getalit

A németországi Rheda-Wiedenbrückben található Westag&Getalit piacvezető nagyvállalat az ajtógyártás terén. A modern technológiának és gyártási folyamatoknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan tudják kiszolgálni a nagy-, és kisszériás rendeléseket egyaránt. Termékek között az egyszerű, letisztult vonalvezetésű ajtóktól kezdve megtalálhatóak mind a legújabb trendeknek megfelelő design ajtók, mind a hagyományos Landhaus megjelenésű ajtók. 

A lakossági kínálaton túl teljes körű megoldást nyújtanak projektcélú igényekre is, mint tűzgátló-, füstgátló-, hanggátló-, nedves és vizestéri funkcionális ajtók.

Dekorit felület
A Dekorit ajtók AC védőlakk réteggel ellátott dekorfóliás ajtók, extra kereterősítéssel. A Dekorit ajtók minden élethelyzetre megfelelő választás, könnyen kezelhető felület, melyet könnyű tisztítani és az aktuális trend színeiben elérhető. A faerezetek természetesen ábrázolják a fafajok valódi erezetét.

Portalit
A Portalit felületű ajtók speciális HPS felületű ajtók, mely magas nyomáson préselt felület. Az így létrejövő pórusmentes felületi réteg karcolásállóbb és kevésbé szennyeződik, mint a piacon használt hasonló termékek. 

Széles fa- és unidekor kínálatával a Portalit ajtók nem csak magánlakásokba kiváló választás, hanem közösségi terekbe, óvodákba, iskolákba, hotelszobákba és orvosi rendelőkbe is.

WestaLack
A WestaLack lakkozott felületek 6 rétegű vízbázisú festékkel, és 2 rétegű UV akrillakkal ellátott termékek, melyek 3 féle fehér-, illetve további 3 féle trendlakkozott színben elérhetőek.

 

Westag ajtó konfigurátor

A Westag konfigurátorjával gyakorlatilag pillanatok alatt, néhány kattintással kipróbálhatja, miképp mutatna a kiválasztott ajtó otthonában, irodájában, vagy bármilyen helységben.

Ehhez nincs más teendője, mint lefényképezni az adott falfelületet, helységet, majd a konfigurátorba feltölteni a képet és már válogathat is. A programban elérhető a Westag valamennyi ajtótípusa, a rendelkezésre álló eszközökkel pedig pontosan beméretezheti a látványtervet, valós képet kapva, hogy mutatna a kívánt ajtó a helységben. Próbálja ki! 

Westag katalógus

Lapozza végig a Westag aktuális katalógusát és tekintse meg a teljes kínálatot!

Dana
Ajtók egészségügyi bizonyítvánnyal

A Dana immár 40 éve van jelen a nyílászárók piacán, innovatív megoldásaival nem csak felismeri a trendeket, de alakítja is azokat, mindezt karakteres, időtálló design-nal. Az ajtók már régóta nem csupán "szükséges elemek", hanem teljes értékű berendezési tárgynak számítanak, mind dekorációs, mind funkcionális szempontból.

Ajtók sokfélesége egy rendszerben
A Dana széles kínálata réven bármilyen felmerülő igényhez megtalálható a tökéletes alternatíva a bejárati ajtóktól kezdve a beltéri ajtókon át, egészen a különleges igényekig, mint például a tűzgátló ajtók vagy a garázsátjárók. Ez által olyan inspiráló sokféleség mutatkozik, amely messze többet kínál, mint a térbeli adottságokhoz való igazodás.

Tiszta lelkiismerettel
Minden Dana ajtóhoz jár egy tanúsítvány, amely rögzíti,  honnan származik az a faanyag, amelyből az Ön ajtója készült, illetve azt is, hogy származási helyén a környezettudatosság jegyében újabb fákat ültettek. Továbbá  a tanúsítvány biztosítja, hogy az ajtó elkészítése során semmilyen egészségre vagy a környezetre káros anyagot nem használtak. Emellett a Dana termelőüzemei is kiérdemelték a nemzetközileg is elismert erdő-minősítő szervezetek tanúsítványait, ezzel éppúgy garantált a fa ellenőrzött és kétségtelen származási helye, mint a megbízható beszállítói lánc.

Ezáltal minden nap tiszta lelkiismerettel léphet át az ajtaján ...

Ajtók "egészségügyi bizonyítvánnyal"
A Dana Európa egyetlen olyan ajtógyártója, amely megfelelt a „Sentinel-Haus Institutes“ (SHI) rendkívül szigorú minőségi kritériumainak a „Holzforschung Austria” által elvégzett emissziós teszt során.  Az egészségügyi igazolással az SHI garantálja a belső tér levegőjének optimális minőségét.

Legyen Ön a lakberendező!

Azért, hogy vevőink személyesen is megtapasztalhassák, milyen a kiválasztott ajtó tapintása, egyáltalán hogyan mutat élőben, az elmúlt években intenzíven átalakítottuk, bővítettük kiállítótermeinket.

A JAF Holz kirendeltségein így lehetősége nyílik megtekinteni aktuális ajtó-választékunkat, továbbá tanácsot kérhet specialistáinktól.

Üzletkereső

Amennyiben szeretné a kiválasztott ajtókat élőben is megtekinteni, látogasson el bemutatótermeinkbe vagy viszonteladóink üzleteibe! 

Az üzletkeresőnk segítségével most mindössze néhány kattintással könnyedén megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső üzletet.

Kérdése van? Üzenjen nekünk!

Az Ön adatai
Cím