Ezúton tájékoztatjuk, hogy kollégáink és partnereink egészsége iránti maximális felelősségvállalás jegyében kirendeltségeinken bemutatótermi tanácsadásra, illetve személyes áruátvételre előzetes időpontfoglalás esetén van lehetősége, amelyet itt tehet meg: Időpontfoglalás  
Megértését köszönjük!

JAF AJTÓK

Minőség és szakértelem

JAF AJTÓK

Minőség és szakértelem

Ajtók

Mit ajánlunk? - Minőség és szakértelem.

Klasszikus, elegáns design, rusztikus, konzervatív vagy formabontó – az ajtók esetében minden megengedett, amennyiben illik az épület stílusához. A JAF Holz kínálatában mindent megtalál egy helyen. Több neves gyártó széles termékskálájával várjuk, amelyeket bemutatótermeinkben szakértőink segítségével élőben is bármikor megtekinthet.

Széles választék és profizmus
A JAF Holz hazánk egyik vezető vállalata a készajtók forgalmazása terén, jelentős raktárkészletünk partnereink számára gyors kiszállítást és nagyfokú rugalmasságot biztosít.

A kiváló minőségű készajtók mellett a JAF Holz az ajtógyártók számára is egyedülálló kínálatot biztosít, kezdve a nyersajtóktól a papírrácsbetétes, üreges faforgácsbetétes, profilpréselt vagy üveg elemeken át a vasalatokig.

Tekintse át katalógusunkat, mely elemeit tartjuk mindig raktáron, amelyek így gyakorlatilag azonnal elérhetőek nálunk!

Ajtó típusok

Kiváló és környezetkímélő, ultraibolya sugarakra keményedő akril lakkokkal, korszerű felhordási eljárásokkal és folyamatos minőségellenőrzéssel készülnek az ajtók, hogy felületük még hosszú évek elteltével is változatlan maradjon. A fehér ajtó minden stílushoz jól igazodó, az otthonába remekül illeszthető felület. Minőséget, tisztaságot, eleganciát kölcsönöz a szobának.

Hova ajánljuk? Matt selyemfényű ajtóinkat olyan helyiségekbe ajánljuk, ahol klasszikusan tervezett ajtókra és korszerű ápolást nem igénylő termékekre van szükség.

A legkorszerűbb fényképészeti technikák olyan fa-reprodukciókat hoznak létre, melyek megdöbbentően természethű és egyöntetű megjelenésűek. A dekorképek egységes rajzolata gondoskodik arról, hogy az egész lakótérben folytonos legyen az ajtók megjelenése. A dekor ellenáll a kímélő tisztítószereknek, és így könnyen kezelhető. Sok év elteltével sem sötétedik meg. A faerezetek természethűen ábrázolják a fafajok valódi erezetét.

Hova ajánljuk? A dekor extra ajtók minden élethelyzetre megfelelő választás!

A CPL elkészítési technológiáját tekintve laminátum, de abban különbözik a hagyományos laminált ajtóktól, hogy a felülete kellemes, természetes tapintású és számtalan felületi kialakítással kapható. Faerezetes változatai szinte csak egészen közelről különböztethetőek meg a valódi fától. Egy ajtó használata során sok minden történhet, azonban az igénybevételnek láthatatlannak kell maradnia. A CPL-felületen még a legmostohább körülmények sem hagynak nyomot. A CPL ajtók laminált
felülete fokozottan karc és hőálló (80°C-ig).

Hova ajánljuk? A CPL ajtók beépítése szinte bárhova lehetséges, teljes körű irodai és otthoni használatra.

HPS (HIGH PRESSURE SURFACE) ajtó több, mint a CPL ajtó. Magas nyomáson laminált felület kialakítása annyiban tér el a CPL felülettől, hogy a HPL felülettel egyenértékű karc-, vegyszer-, hő és kopásállósága lesz.

Hova ajánljuk? Lakóterekbe és közintézményekbe.

Minden furnéros ajtó egyedi. A nemes fafurnérral borított ajtók különlegesek és időtállóak, a hosszú élettartam biztosítéka a gondos, szakszerű megmunkálás! Az évek múlásával a fa tónusa még kifejezőbb karaktert kap. Az ajtólap papírrács térkitöltéssel vagy csőüreges faforgácslap térkitöltéssel készül.

A furnér alapanyag, gondos válogatás után kerül szakszerűen összeforgatva az ajtólapra és a tokra. A furnéros ajtók esetében, modern technológiával, élben ragasztott megoldással készül a furnér teríték.

Hova ajánljuk? Lakóterekbe, irodaházakba és szállodákba.

A teljes üvegajtók rendkívül stílusosak, varázslatosak, szinte láthatatlanul választják el és kötik össze a tereket. A teljes üvegajtó egy modern és végtelen variációkat biztosító térelválasztó eleme lehet irodáknak, üzleteknek, lakásoknak. A 8mm vastag biztonsági üvegből gyártott teljes üvegajtó a minőségi vasalat és a fa furnéros tok kombinációjának hideg eleganciájával találkozunk ennek a terméknek kapcsán.

Hova ajánljuk? Az üvegajtók ajtók beépítése szinte bárhova lehetséges, teljes körű irodai és otthoni használatra.

A beltéri ajtók valódi szépséget nyitnak otthonunkban, a legtöbbet használt bútorelem, ami a legkevésbé változtatja a helyét, így anyagával, színével, nagy felületével betölti és meghatározza a teret, stílust teremt, hangulatot áraszt, funkcionálisan is elválaszt és összeköt.  Ugyanúgy, mint a divat minden más területén, Ön a lakásának berendezésében, beltéri ajtajának kiválasztásában is megkeresheti a szívéhez és egyéniségéhez legközelebb álló divatirányzatot.

Hova ajánljuk? Lakóterekbe, irodaházakba és szállodákba.

Festett ajtók

Környezetkímélő, ultraibolya sugarakra keményedő akril lakkokkal vonjuk be.

Dekorfóliás ajtók

Minden élethelyzetre megfelelő választás, az aktuális trend színeiben elérhető.

Laminált ajtók

A CPL-felületen még a legmostohább körülmények sem hagynak nyomot.

Furnéros ajtók

A furnér alapanyag gondos válogatás után kerül szakszerűen összeforgatva az ajtólapra.

Üvegajtók

Az üvegajtók segítségével a szoba vagy az iroda világosabb lesz. A minták időtállóak, és divatosak.

Design ajtók

Smartline, Westaline, View, Lineo, Provence design Westag ajtók.

Kilincsek

Standard kilincsek, Mandelli kilincsek, Projekt kilincsek, Lakás bejárati ajtó kilincsek. 

Bemutatótermi tanácsadás

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel kínálatunk kapcsán, foglaljon időpontot bemutatótermi tanácsadásra és szakképzett kollégáink állnak rendelkezésére.

Eurowood ajtók

Az utólag szerelhető tokos beltéri ajtókat az építkezés vagy felújítás legvégső fázisában kiszárított, festett vagy tapétázott falkávákra lehet szerelni. Az utólag szerelhető tokos beltéri ajtók nagy előnye a hagyományos tokszerkezetekkel szemben az, hogy takarólécezés
nem szükséges, így a beszerelés költsége csökken. Párás, vizes helyiségbe, nyers falvégekre a szerkezetet tilos szerelni!

 

Nyitásirányok

   

Pántok

                                                       

     Raktári ajtólapok pántja: V 0020                                                          Raktári fa tokok pántja: V 3400 WF   

                        

Az utólag szerelhető ajtószerkezeteink beépítési méreteit és nyílásirányait már az építés vagy a felújítás tervezésekor ismerni kell.

Jeld-Wen - Exkluzív ajtók a modern élethez

 

Az egyik első bútor, amely bekerül egy lakásba, az ajtó. Életre kelti a szobát, és alapvetően meghatározza a többi használati tárgy színét, formáját. A Jeld-Wennél azt szeretnék, ha Ön megelégedett tulajdonosa lenne ajtóinak.

A fa alapanyagokat kizárólag minősített erdészetektől vásárolják, ahol figyelnek a környezetvédelemre és a fenntarthatóság jegyében gondolkodnak. A Jeld-Wennél a gyártási folyamat garancia a fenntarthatóságra, a fától az ajtóig. Az Ön számára ez azt jelenti, hogy a fa alapanyag eredete, amelyet felhasználnak, teljesen nyomonkövethető az erdészetekből egészen a feldolgozás után a kész termékig!

Westag & Getalit ajtók

Westag & Getalit piacvezető nagyvállalat az ajtógyártás terén. A modern technológiának és gyártási folyamatoknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan tudják kiszolgálni a nagy-, és kisszériás rendeléseket egyaránt. Termékek között az egyszerű, letisztult vonalvezetésű ajtóktól kezdve megtalálhatóak mind a legújabb trendeknek megfelelő design ajtók, mind a hagyományos Landhaus megjelenésű ajtók. A lakossági kínálaton túl teljes körű megoldást nyújtanak projektcélú igényekre is, mint tűzgátló-, füstgátló-, hanggátló-, nedves és vizestéri funkcionális ajtók.

Dekorit felület
A Dekorit ajtók AC védőlakk réteggel ellátott dekorfóliás ajtók, extra kereterősítéssel. A Dekorit ajtó minden élethelyzetre megfelelő választás, könnyen kezelhető felület, melyet könnyű tisztítani és az aktuális trend színeiben elérhető. A faerezetek természetesen ábrázolják a fafajok valódi erezetét.

Portalit
A Portalit felületű ajtó speciális HPS felületű, mely magas nyomáson préselt felület. Az így létrejövő pórusmentes felületi réteg karcolásállóbb és kevésbé szennyeződik, mint a piacon használt hasonló termékek. 

Széles fa- és unidekor kínálatával a Portalit ajtók nem csak magánlakásokba kiváló választás, hanem közösségi terekbe, óvodákba, iskolákba, hotelszobákba és orvosi rendelőkbe is.

WestaLack
A WestaLack lakkozott felületek 6 rétegű vízbázisú festékkel, és 2 rétegű UV akrillakkal ellátott termékek, melyek 3 féle fehér-, illetve további 3 féle trendlakkozott színben elérhetőek.

Westag ajtó konfigurátor

A Westag konfigurátorával pillanatok alatt, néhány kattintással kipróbálhatja, miképp mutatna a kiválasztott ajtó otthonában, irodájában, vagy bármilyen helyiségben.

Ehhez nincs más teendője, mint lefényképezni az adott falfelületet, helyiséget, majd a konfigurátorba feltölteni a képet. A programban elérhető a Westag valamennyi ajtótípusa, a rendelkezésre álló eszközökkel pedig pontosan beméretezheti a látványtervet, valós képet kapva, hogy mutatna a kívánt ajtó.

Szakmai cikkek

Antibakteriális Westag ajtók kínálatunkban
HPS ajtók 10 színben, raktárkészletről

Egyedi ajtók gyorsan, szépen
Akár egyedi méretű és vastagságú tokkal

Ajtó értékesítő kollégák

Név Telefon E-mail Kirendeltség

Reichert Tibor

Kazinczi János

Balázsi Gábor

+36 30 365 0220

+36 30 201 3754

+36 30 500 8665

tibor.reichert@jafholz.hu

janos.kazinczi@jafholz.hu

gabor.balazsi@jafholz.hu

Dunaharaszti

Tóth-Szabó Róbert

+36 96 543 416

robert.toth-szabo@jafholz.hu

Győrújbarát
Orosz Dávid +36 30 758 9263 david.orosz@jafholz.hu Mályi
Csontos László +36 30 844 8507 laszlo.csontos@jafholz.hu Algyő

Zatykó Gábor

+36 92 564 116

gabor.zatyko@jafholz.hu

Zalaegerszeg

Pozsgai Csilla

Osváth Ildikó

+36 72 552 177

+36 72 552 157

csilla.pozsgai@jafholz.hu

ildiko.osvath@jafholz.hu

Pécs

Figyelmébe ajánljuk!

Padlókereső

A tökéletes padlóburkolatot keresi? A padlókeresővel egyszerűen megtalálhatja kínálatunkból a megfelelőt! 

Ajtó konfigurátor

Nehéz elképzelni, hogy mutatna a kiválasztott ajtó? Az ajtó konfigurátorral pár kattintással megnézheti.

Kirendeltségeink

Az ország több pontján várjuk bemutatótermeinkkel, ahol lehetősége nyílik kínálatunk javát élőben is megtekinteni!

Üzletkereső

Megkeresheti az Önhöz legközelebb lévő bemutatótermet.