Vissza
JAF Akadémia és támogatás

Mint az egyik legnagyobb faipari vállalat a régióban, kötelességünknek tekintjük, hogy támogassuk az új generáció képzését és felkészülését

Támogatjuk az új generáció szakmai képzését és felkészülését

Vállalatunk filozófiájában mindig is központi szerepet töltött be a magyarországi faipari szakma képzésének támogatása. Mint az egyik legnagyobb faipari vállalat a régióban, kötelességünknek tekintjük, hogy támogassuk az új generáció képzését és felkészülését.

Ennek megfelelően az idei évben minden JAF kirendeltség karitatív céllal kiválasztott egy-egy faipari szakmai képzést nyújtó oktatási intézményt, amelyeket Karácsony alkalmából összesen 3.000.000 forint értékű támogatásban részesít, melyet az iskolák tetszőleges fejlesztésre, felújításra használhatnak fel.

Dunaharaszti kirendeltség

Székesfehérvári SZC Vörösmarty Mihály Technikum és Szakképző Iskola

Dunaharaszti kirendeltségünk a Székesfehérvári SZC Vörösmarty Mihály Technikum és Szakképző Iskolát támogatta egy pihenősarok kialakításában, valamint kültéri ülőpadok készítéséhez szükséges alapanyagokkal!

Győrújbaráti kirendeltség

Győri SZC Gábor László Építőés Faipari Szakképző Iskola

Győrújbaráti kirendeltségünk a Győri SZC Gábor László Építő- és Faipari Szakképző Iskolát támogatta alapanyagokkal, valamint elektromos kisgépekkel a faipari tanműhely gyakorlatokhoz!

Mályi kirendeltség

Debreceni SZC Péchy Mihály Építőipari Technikum

Mályi kirendeltségünk a Debreceni SZC Péchy Mihály Építőipari Technikumot támogatta szárított borovi fenyő fűrészáruval a faipari tanműhely gyakorlatokhoz.

Algyői kirendeltség

Gyulai SZC Harruckern János Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Algyői kirendeltségünk a Gyulai SZC Harruckern János Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumot támogatta egy válogatott Metabo szerszámcsomaggal a faipari tanműhely gyakorlatokhoz.

Zalaegerszegi kirendeltség

Nagykanizsai SZC Zsigmondy Vilmos Technikum

Zalaegerszegi kirendeltségünk a Nagykanizsai SZC Zsigmondy Vilmos Technikumot támogatta alapanyagokkal a faipari tanműhely gyakorlatokhoz!

Pécsi kirendeltség

Baranya Vármegyei SZC Pollack Mihály Technikum és Kollégium

Pécsi kirendeltségünk a Baranya Vármegyei SZC Pollack Mihály Technikum és Kollégiumot támogatta alapanyagokkal, kötőelemekkel és vasalatokkal a tanműhely gyakorlatokhoz.

További híreink