Vissza
Hírek és újdonságok kínálatunkban

Falco 2024 - A dizájn nyomában városból a partra

Tartalom

    A Dizájn nyomában - Városból a partra

    A Falco új kollekciója megalkotásakor a Balaton világának varázslatos sokszínűsége, valamint a városi hétköznapok mozgalmasságának és a tóparti pihenés nyugalmának kontrasztja jelentette az elsődleges inspirációt.

    A dizájn utazás Budapest nyüzsgő városában kezdődik, ahonnan elindulva különböző helyszíneken keresztül érkezünk meg a Balaton békés partjára, ahol az aktív kikapcsolódást jelentő vízparti délutánt követően este egy pohár borral a kezünkben csodálhatjuk meg a naplementét és merülhetünk bele önfeledt baráti beszélgetésekbe.

    Az új kollekció stílustörténeteiben ezen utazások egyedi helyszínei elevenednek meg. Miközben az anyagválasztások hűen tükrözik a terek hangulati esszenciáit, a szín- és vonalvezetés az esztétika nyelvére fordítja le a földrajz koordinátáit. Bár a Falco dekorok a Kárpát-medence bölcsőjében születtek, vonzerejük mégsem ismer határokat.

    Városi hétköznapok

    Rugalmas modernitás

    A városi hétköznapok pulzáló ritmusában fogant kollekció az urbánus élet sokoldalúságát ragadja meg, a pezsgő irodai miliőtől a forgalmas utcákon át egészen a csendes, modern otthonokig.

    Anyaghasználatában az ipari és a természetes környezet kapcsolata köszön vissza: a szürke árnyalatai a beton, alumínium és kő felületekben jelennek meg, melyek ridegségét karakteres fadekorok ellensúlyozzák.

    Felhasznált dekorok:

    Y669 FS26 Beneventa
    Y676 FS26 Világos Piemona Tölgy
    Y685 FS26 Világos Dylan Tölgy
    Y318 FS02 Palaszürke

    Villa a parton

    Időtlen elegancia

    A tóparti villa ízléses atmoszférájában a boldog békeidők úri otthonainak kortalan szépsége elevenedik meg. Szolid, természetes színek, világos fák, márványt idéző felületek.

    A prémium anyagok és a visszafogott, természetes tónusok zökkenőmentesen illeszkednek bármely tervezői elképzeléshez, kiváló keretet adva a munkavégzésnek és pihenésnek egyaránt.

    Felhasznált dekorok:

    Y673 FS26 Világos Kent Tölgy
    Y674 FS26 Natúr Kent Tölgy
    Y381 FS28 Szürke Element
    Y278 FS08 Egérszürke

    Rusztikus nyaraló

    Organikus idill

    A rusztikus nyaraló a maga természetes egyszerűségével igazi vidéki menedék. A természetes mintázatú fadekorok gazdag színárnyalatai által keltett otthonos hangulatot a rozsdás vas és mélyszürke bazalt teszi teljessé, megtestesítve az elegancia egy sajátos, naturálisabb formáját.

    Felhasznált dekorok:

    Y676 FS26 Világos Piemona Tölgy
    Y677 FS26 Natúr Piemona Tölgy
    Y678 FS26 Sötét Piemona Tölgy

    Strand vibe

    Eleven játékosság

    Energikusak, életigenlők és bátran nyúlnak az élénk színekhez – akiket a Strand vibe kollekció magával sodor, tudják, hogyan élvezzék ki a pillanatot. A tó és az ég vibráló lüktetése a fény és árnyék dinamikus összjátékával árasztja el a lakó- és munkatereket. 

    Az élettel teli energia nyilvánul meg a feltűnő kék és sárga színekben, illetve a parti homok játékát idéző markáns mintázatú fadekorokban.

    Felhasznált dekorok:

    Y672 FS26 Sötét Partosa Tölgy
    Y387 FS02 Pixel
    Y220 FS08 Azúrkék

    Borvidék

    Zamatos tradíció

    A borospincék látogatóit a fadekorok ízléses, időtálló kombinációja tölti meg elégedettséggel. A kollekció árnyalatai a szürkétől a natúr árnyalatokon át a hordók barrikolt világát idéző sötét színekig terjednek.

    Ez a kollekció a hangulatok és szokások házasításáról szól. Gondoljunk akár az ódon padok és asztalok természetes szépségét megelevenítő rajzolatokra vagy a buja szőlőültetvényeket idéző színek gazdag spektrumára: itt minden dizájn egyet jelent egy derűs koccintással.

    Felhasznált dekorok:

    Y671 FS26 Világos Partosa Tölgy
    Y200 FS80 Fekete

    Új Uni designok

    Falco 2024

    Új Basic designok

    Falco 2024

    Új Select designok

    Falco 2024

    JAF DEKORKERESŐ

    Keresőnkben megtalálhatja dekoratív lapjaink teljes, neves gyártók termékeiből álló kínálatát, majd a szűrési feltételek megadásával, mindössze pár kattintással megtalalhatja az igényeinek tökéletesen megfelelő lapot. A kiválasztott lapokról minden lényeges információt, valamint a megfelelő tartozékokat is megtalálhatja webshopunkban, illetve ezt követően könnyedén meg is rendelheti. 

    További híreink