Vissza
Hírek és újdonságok kínálatunkban

A HÓNAP STRUKTÚRÁI – JANUÁR

Füstöss Júlia győri belső értékesítő kolléganőnk ajánlásával

2023 novemberétől kezdődően havi rendszerességgel megjelenítünk egy-egy kollégánk által összeállított színkombináció együttest.

A HÓNAP STRUKTÚRÁI – JANUÁR

Ezúttal győri kolléganőnket Füstöss Júliát kértük, hogy állítsa össze a számára kedves, a régió által kedvelt és diktált vagy egyszerűen csak a legnagyobb népszerűségnek örvendő szín, felület és belsőépítészeti alapanyag kombinációkat.

FELHASZNÁLT ANYAGOK

ELSŐ KOMBINÁCIÓ

„Az első összeállításom saját ízlésemet tükrözi, mely választásnál a mai trendeket vettem abszolút figyelembe. Könnyed színek, meleg hatású összkép jellemzi.” – kezdi Júlia.

Munkalap I KAINDL 34321 DP
Alsó front I KAINDL 34140 RV
Felső front és lábazat I KAINDL 27045 OM
Hátfalpanel I KAINDL 27049 OM

LÁTVÁNYTERV

ELSŐ KOMBINÁCIÓ

FELHASZNÁLT ANYAGOK

MÁSODIK PÁROSÍTÁS

„ A második változat partnereim által egy igen gyakori összeállítás, hiszen letisztult a színvilága és bármely enteriőrbe könnyen illeszkedik.” – idézi fel az idei évben értékesített dekoratív termékeket Júlia.

Alsó front I KAINDL K4399 DP
Munkalap/hátfalpanel I Fundermax 0426 IP
Felső front és korpusz I Egger W1000 ST9

LÁTVÁNYTERV

MÁSODIK PÁROSÍTÁS

FELHASZNÁLT ANYAGOK

HARMADIK TÁRSÍTÁS

„Az utolsó színeket pedig egy mai modern miliőbe képzelem el, ami trendi, lendületes, fiatalos, friss és üde.” – jellemzi választását Júlia, aki a győri kirendeltségünket már 2007 óta erősíti és támogatja.

Frontok és korpusz I KAINDL 2190 OM
Munkalap I Fundermax 0026 FH
Hátfalpanel I Fundermax 0864

LÁTVÁNYTERV

HARMADIK TÁRSÍTÁS

LÁTVÁNYTERVEK - CABINET VISION

A CABINET VISION program tökéletesen kommunikál több LEICA mérőműszerrel, ezáltal már a felmérési pontokat abba a tervezőprogramba tudjuk rögzíteni, ahol később a tervezést szeretnénk elkezdeni, ezzel lecsökkentve a későbbi hibák esélyét. Felmérés során rögzíteni tudjuk a helység adottságait pl. nyílászárókat, elektromos kiállásokat, vízkiállásokat, ami nagyban felgyorsítja tervezéshez szükséges előkészületeket. Mivel a CABINET VISION és a Leica egy cégcsoporthoz tartozik, így garantált a program és a készülék közötti biztos kommunikáció akár Wifi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül is.

Kérdés esetében keressen Bennünket bizalommal:

Füstöss Júlia
belső értékesítő / JAF Holz Ungarn Kft. – Győri kirendeltség
julia.fustoss@jafholz.hu
+36 96 543 403

Porcza Norbert
Értékesítési mérnök / Enterprise Group
porcza.norbert@enterprisegroup.hu
+36 70 522 0930

JAF DEKORKERESŐ

Keresőnkben megtalálhatja dekoratív lapjaink teljes, neves gyártók termékeiből álló kínálatát, majd a szűrési feltételek megadásával, mindössze pár kattintással megtalalhatja az igényeinek tökéletesen megfelelő lapot. A kiválasztott lapokról minden lényeges információt, valamint a megfelelő tartozékokat is megtalálhatja webshopunkban, illetve ezt követően könnyedén meg is rendelheti. 

További híreink