Ezúton tájékoztatjuk, hogy kollégáink és partnereink egészsége iránti maximális felelősségvállalás jegyében kirendeltségeinken bemutatótermi tanácsadásra, illetve személyes áruátvételre előzetes időpontfoglalás esetén van lehetősége, amelyet itt tehet meg: Időpontfoglalás  
Megértését köszönjük!

Rólunk

Erősségeink?
Minden, ami csak lehetséges.

Az „Olyan nincs, hogy nincs“ mottó rendkívül jól kifejezi a JAF Holz filozófiáját. A minőségi szolgáltatás nálunk nem csak egy üres frázis, hanem az üzlet mindennapos, természetes velejárója.

Mi a jól képzett és motivált munkavállalókra alapozunk. A megrendelések gyors teljesítését országos lefedettséget biztosító hálózatunk, hatalmas termékválasztékunk, állandó, 20.000 cikkből álló raktárkészletünk, valamint a gyors és pontos logisztika teszi lehetővé.

Szolgáltatásaink teszik teljessé a képet
A JAF Holz Magyarország egyik legnagyobb fakereskedelmi vállalata. Ennek megfelelően nemcsak termékeinktől hanem ügyfélszolgálatunktól is a legmagasabb minőséget várjuk el. Ön megmondja „mit“ és „mikor“ – mi leszállítjuk.

Tőlünk nem csak a terméket kapja meg. A „Teljes szolgáltatás“ nálunk ennél többet takar. Az üres értékesítési sablonok helyett szakképzett, szakértő kollégáink várják kérdéseit, kéréseit. Mindemellett a faanyagokhoz tartozó, kiegészítő szolgáltatások, mint a lapszabászat vagy az élzárás terén is kiemelkedő felszereltséggel, illetve szakértelemmel várjuk.

Mi akkor vagyunk elégedettek, ha Ön is az.

Ügyelünk a környezetünkre

Mi felelősséget vállalunk abban a régióban, ahol jelen vagyunk. Egyedül Magyarországon a JAF Holz mintegy 285 munkavállalónak biztosít munkahelyet, a Frischeis csoport pedig közel 2.900 munkavállalót foglalkoztat nemzetközi szinten.

Akár a raktárcsarnokok építésével vagy irodai épületek bővítésével – a JAF Holz befektet a kirendeltségein, illetve azok közvetlen környezetében, és ezáltal erősíti a helyi gazdaságot is. 

Megbízhatóság
Egy vállalat, egy szó

Mi garantáljuk a stabilitást és megbízhatóságot, a helyszínen dolgozó külsős munkatársaktól a ügyvezető igazgatóig. A döntéseket házon belül hozzuk, így gyorsan és kompetensen reagálhatunk ügyfeleink valamennyi kérdésére, megkeresésére.  

Biztosítjuk Önnek az állandóságot – minden partnerünkkel egy delegált szakértő tartja a kapcsolatot, ezáltal nem egy idegen várja a vonal másik végén. Hagyományőrző vállalatunk mögött immár 65 év stabil értékei, tapasztalata és tiszta szakmai hozzáértése áll.

Hagyomány és innováció - egy jó csapat

Az egyik a másik nélkül mit sem érne: A hagyomány a haladás nélkül egyet jelent a tétlenséggel. A változásra támaszkodni, anélkül, hogy a sok éves tapasztalatot és értékeket figyelembe vennénk, a dolgok gyors elmúlásához vezet. A JAF Holz-nál  a kettő kéz a kézben jár és ahogy mi látjuk, egymással tökéletesen harmonizál.

Büszkén mutatjuk be…
Az innovatív gondolkodás egyik legjobb, egyedülálló példája a „Veneer World“, amely a világ első, furnérkötegeket nagyfelbontású képekkel bemutató internetes felülete, illetve webshopja, ezáltal biztosítva vezető szerepünket ebben a szegmensben is. Mindez újfent bizonyítja, hogy a hagyomány és az innováció tökéletesen kiegészítik egymást.

Raktár/Logisztika
Itt jó helyen jár

Nemcsak a termék fontos, hanem az is, hogy ki és hogyan szállítja. Hiába a legjobb termék, ha nem jut el időben a megrendelőhöz. 

A második nevünk? Megbízhatóság...
A modern járműparkunk, a pontos komissiózás és a heti több alkalommal biztosított regionális kiszállítás biztosítja számunkra a szükséges rugalmasságot partnereinkkel szemben. 

Magyarországon, Közép-Európában
Mi mindenhol otthon vagyunk

Aki ismeri a gyökereit és stabil lábakon áll, kitárhatja a szárnyait… Az 1948-ban, Stockerauban alapított családi vállalkozás mára  egy nemzetközi vállalattá nőtte ki magát, 17 országban több, mint 56 kirendeltséggel.

2 lábbal a földön
A JAF Holz fejlődésén látszik, hogy vállalatunk jól átgondoltan és egészségesen fejlődik. Mikor egy új ország felé nyitunk, körültekintően, a lokális igényeinek megfelelően lépünk be a piacra. Célunk mindig egy stabil partnerhálózat kiépítése.

Aki ismeri a gyökereit, az mindenhol otthon van.