Egyedi ajtók gyorsan, szépen

2017. augusztus 11.

Speciális tok és ajtólap méretek nagy választékával szolgáljuk ki partnereinket, ennek ellenére továbbra is nagy igény mutatkozik a teljesen egyedi méretű ajtók gyártására.

Sajnos nem az egyediségre való törekvés generálja az igényt, hanem sok esetben az építőipar trehánysága. Ha azonban túllendülünk ezen a szomorú tényen, akkor láthatjuk, hogy van olyan piaci szegmens is, amely valóban relevánssá teszi az egyedi ajtók gyártását.
 

A Jeld-Wen Hobby CPL ajtó kínálatával évek óta piacvezető pozíciót tölt be a JAF Holz a hazai belsőépítészet ezen szegmensében.

A magas minőségű laminált felület a műszaki paramétereinek köszönhetően kiváló alapanyag az ajtófelületek kialakítására. Nagy szín és textúra választék mellett egyszerű kezelhetőség, 80C° fokig hőállóság jellemzi. Itt nem csupán az ajtólapok mérete, hanem a tok mérete és vastagsága is teljesen flexibilisen alakítható.


Ez pedig a felújítás, azon belül is a panel felújítások szakszerű kivitelezése. Ahány panelház annyi “szabvány”. Ezek a méretek, ma már nehezen illeszthetők a DIN raszter rendszerébe, ezért az egyedi gyártással valóban nagy segítséget tudunk nyújtani a panellakások felújítóinak.
 

Magyarországon közel 790.000 panelház épült, így ez komoly piacot jelent belsőépítész és kivitelező partnereink számára.


A standard ajtókkal szemben az ár közel 20%-al magasabb ugyan, de a kivitelezői, illetve beépítési munkák egyszerűsége és hatékonysága kompenzálja ezt a ‘befektetést’.

Az egyedi méretű Jeld-Wen ajtóink kínálata, illetve árlistája kapcsán forduljon bizalommal értékesítő kollégáinkhoz!