Új dimenzió a furnérozott lapok piacán

2017. november 23.

Mostantól partnereink 2–3 hetes átfutási idővel, tetszőleges fafajból, tetszőleges magréteggel rendelhetnek furnérozott lapokat, mennyiségi megkötés nélkül.

Korábban már írtunk arról, hogy mennyire exponált helyre került a JAF Holz törekvései között a furnérprogram hatékonyabb értékesítése. Ennek a törekvésnek logikus velejárója, hogy a furnérértékesítés mellett az egyéb furnérozott termékek – műszaki tartalmukat tekintve, valamint a csatolt szolgáltatások terén is – dinamikusabban legyenek jelen a magyarországi piacon.

A recept rendkívül egyszerű: a nyolc alap fafaj raktárról, tehát azonnal (tölgyből például 3 különböző minőségben), a magréteg, pedig igény szerint lehet forgácslap, rétegelt lemez, MDF vagy akár lécbetétes bútorlap.

Ez már önmagában is erős háttér, de a JAF Holz ennél is tovább lép.
 

2–3 hetes átfutási idővel, tetszőleges fafajból, tetszőleges magréteggelrendelhetünk furnérozott lapokat, mennyiségi megkötés nélkül.


Ezzel a „húzással” gyakorlatilag mindenki számára elérhetővé vált a teljes portfólió. A mindenkit ez esetben úgy értjük, hogy immár egy kisebb asztalosműhely számára sincsenek korlátozó tényezők, hiszen akár 1 tábla egyedi furnérozott forgácslap megrendelésére is lehetőségük van.
 

Mint minden lapterméknél, ez esetben is az élzárás egy kritikus pont, azonban ez sem jelent problémát. 0.6-os élfurnérból és 2 mm-es éllécből minden fafajhoz kínálnak élzáró anyagot.


Lehetőség nyílik az élzáró anyagok konfekcionálására 5 méteres raszterben, így nem terhelik felesleges beruházással a kisebb vállalkozásokat, csak annyi élzáró anyagot kell megvásárolni, amennyire szükség van.
 

A szolgáltatási portfólió igazi csemegéje azonban az, hogy akár egyedi terítékkel, illetve rajzolattal is rendelhetünk furnérozott termékeket.


Ezzel gyakorlatilag leomlanak a technológia által állított korlátok. Azok a műhelyek, amelyek nem akarnak ezen a területen fejleszteni, rendkívül magas szinten előkészített alapanyagból tudnak majd dolgozni.

Ezen túlmenően a hazai értékesítési csapat külön figyeli a magyarországi vásárlói szokásokat és a belsőépítészeti trendeket. Ennek célja, hogy a piacon tapasztaltak alapján még jobban tudjanak igazodni a fafaji és rajzolati elvárásokhoz.

A hazai belsőépítészeti piac változásait nézve, talán a fent említett minőségi alapanyag a legfontosabb. Jelen pillanatban a megfelelő ár-érték arány mellett egyre fontosabbá válik a minőség, profi munkát esetünkben pedig csak magasan kvalifikált alapanyagokból tudunk gyártani.

 

A furnérozott lapok kínálata immár valamennyi JAF Holz kirendeltségen, illetve a webshopban is elérhető!