Tájékoztatás a koronavírus kapcsán

2020. május 6.

 

Tisztelt Partnereink!

A JAF-Csoport világszerte követi és értékeli a koronavírus terjedése kapcsán kialakult helyzetet, követve a hivatalos szervezetek útmutatásait.

Ennek megfelelően kirendeltségeinken az aktuális kormányrendeletnek megfelelően immár a korábban megszokott nyitva tartással, 7:30-16:30-ig várjuk partnereinket, valamint bemutatótermeink is újra látogathatóak.

Kollégáink és ügyfeleink védelmében a személyes érintkezést igyekszünk a minimálisra csökkenteni, így bemutatótermeink az alábbi feltételekkel látogathatóak:

  • Bemutatótermeink kizárólag maszkban látogathatóak, illetve belépéskor kötelező a kézfertőtlenítés.
  • Egy időben egyszerre maximum 2 vásárló tartózkodhat a bemutatóteremben, e létszám felett a bejáratnál lehet várakozni. 
  • Sorban állás estén egyhuzamban maximum 15 perc áll rendelkezésre a bemutatóteremben a minták megtekintésére.


Személyes áruátvétel kirendeltségeinken:

Személyes áruátvétel esetén elsőbbséget élveznek azok, akik az előző munkanapon leadták 12 óráig a rendelést, így lehetőséget biztosítva számunkra az összekészítésre.

Kollégáink az előre leadott megrendelést összekészítik, az áruátvétel a kirendeltség területén, a szabadban történik. Kézi pakolást nem vállalunk, az arra alkalmas járműveket targoncával pakoljuk. A készpénzforgalom minimalizálására törekszünk, személyes elvitel esetén a bankkártyás fizetést vagy előreutalást részesítjük előnyben.


A fentiek tudatában javasoljuk, hogy személyes megrendelés, illetve áruátvétel helyett használja elektronikus csatornáinkat, illetve logisztikai szolgáltatásainkat, hisz ezek továbbra is zavartalanul rendelkezésére állnak:

>    Rendeléseit továbbra is leadhatja webshopunkban, e-mail-ben vagy telefonon.
>    Logisztikai szolgáltatásaink továbbra is működnek.
>    A kirendeltségeinken történő áruátvételt - előzetes megrendelés esetén - továbbra is biztosítjuk.


Mindent megteszünk, hogy mind az árukiszolgálásban, mind szolgáltatásainkban a már megszokott, magas színvonalon teljesítsünk, és a folyamatok a lehető leggördülékenyebbek legyenek. 

Az Ön és kollégáink védelmében kérjük tekintse át általános higiéniai tájékoztatónkat!

Amennyiben a fentiekben bármilyen változás várható, azonnal jelezzük weboldalunkon. Köszönjük megértésüket, egyúttal sok erőt és egészséget kívánunk az előttünk álló rendkívüli időszakhoz.
 

Üdvözlettel:
JAF Holz Ungarn Kft.