Rooms – Környezetbarát prémium laminált padlók Németországból

2018. április 24.

Kiemelkedő kopásállóságú, nedvességálló laminált padlók, kizárólag a JAF Holz kínálatában!

Sajnos amikor laminált padlóról beszélünk, sokaknak az olcsó, gyenge minőségű padlóburkolatok jutnak az eszébe, holott ez a termékkör is képviselteti magát a prémium kategóriás padlóburkolatok között. Cikkünk apropóját a Rooms kollekció bemutatása adta.
 

A Rooms padlóburkolatok Magyarországon kizárólagosan a JAF Holz kínálatában elérhetőek.


A gyártó ars poeticája nemcsak a színek és textúrák összeállítására koncentrál, hanem egy olyan terméket szerettek volna létrehozni, amelynek a teljes életciklusa alatt a környezet tudatos szemlélet dominál. A termékek kizárólag fenntartható erdőgazdaságokból származó igazolt alapanyagból készülnek. Garantáltan hosszú élettartamúak és ha a megsemmisítésre kerül a sor, akkor ezt környezetkímélő módon tudjuk megtenni.
 


A színek, fafajok és textúrák kiválasztásakor a mai kor elvárásainak megfelelően állították össze a portfóliót, alapvetően négy csoportra osztva a termék kínálatot:

  • A Penthouse egy 10 mm vastag és 244mm széles elegáns kollekció.
  • A Loft szintén 10mm vastagságú, kicsit keskenyebb 193mm széles, a név választáshoz igazodó, kicsit rusztikusabb struktúrával.
  • A Suite és a Studio fantázia nevű kollekciókat 8mm vastagságban gyártják és 193, 244 mm szélességben.

 

 

Az exkluzivitását azonban nem csupán a magas minőség, a rendkívül kemény, kopásálló felület (A teljes kollekció AC5 kategóriás) és a hatékony beépítés adja, hanem az a fejlesztés aminek köszönhetően ezek a termékek nedves terekben is használhatóak!


Minden termék természetesen klick-es rendszerben illeszthető. A padló teljes felülete nedvesség-gátló bevonattal van ellátva, így az éle is. Mint tudjuk az illesztések és az élek jelentik a kritikus pontot. Úgy tűnik erre talált megoldást a német gyártó. Fontos azonban tudni, ez nem azt jelenti, hogy fürdőszobába, vagy szaunába beépíthetjük ezeket a termékeket. A nedves tér definíciója esetünkben azt jelenti, hogy a levegő relatív páratartalma tartósan 70% felett van.

A Roomsfloor kollekció tehát a háló, a nappali, de akár a konyha enteriőrök kialakításakor is megbízható és exkluzív megoldást jelent majd a belsőépítészek számára.
 

A JAF Holz padlóburkolat kínálatának legújabb tagjai rövidesen elérhetőek webshopunkban is, addigis kérdés esetén forduljon bizalommal értékesítő kollégáinkhoz!