Jelentősen bővül dekorit kínálatunk

2019. január 10.

A modern bútorgyártás és belsőépítészet számos olyan kihívást támaszt az alapanyagokkal kapcsolatban, amelyre a megfelelő választás a HPL dekorlemezek alkalmazása.

Minden olyan felhasználásra, ahol nagy igénybevételnek van kitéve egy sík vagy íves felület és magas minőségi elvárásoknak kell megfelelnie egy színtartó és ellenálló dekoratív lapnak, a HPL dekorlemezek és kompaktlemezek jelentik a tökéletes megoldást.

A felhasználási területet és gyártók zavarba ejtően széles dekor választékát tovább növeli a speciális, például színezett vagy nehezen éghető maganyagokkal történő gyártás lehetősége. A gyártási technológia fejlődésének köszönhetően ma már az ujjlenyomatmentes matt felületek is elérhetőek, nem csak függőleges felhasználásra, hanem nagyobb igénybevételnek kitett vízszintes felületekre is.

A JAF Holz termékválasztékát 2019-től jelentősen bővítjük ebben az egyre fontosabb szegmensben.
 

Január végétől több, mint 100 féle dekorlemezt kínálunk azonnali elérhetőséggel raktárprogramunkból és többszáz további terméket kistételű, gyors elérhetőséggel webshopunk választékából.
 

Új raktárprogramunk többek között a standard Egger EDC kollekció teljes fautánzatú és a legnépszerűbb UNI dekorlemez választékát is tartalmazza.