Ezúton tájékoztatjuk, hogy kollégáink és partnereink egészsége iránti maximális felelősségvállalás jegyében kirendeltségeinken bemutatótermi tanácsadásra, illetve személyes áruátvételre előzetes időpontfoglalás esetén van lehetősége, amelyet itt tehet meg: Időpontfoglalás  
Megértését köszönjük!

Antibakteriális Westag ajtók kínálatunkban

2020. május 19.

Portalit felületű Westag ajtóink speciális HPS (High Pressure Surface) felületűek, amely egy magas nyomáson préselt felület. Az így létrejövő pórusmentes felületi réteg karcállóbb és kevésbé szennyeződik, mint a piacon használt hasonló termékek.

A HPS egyedi tulajdonsága, hogy antibakteriális, így megbízható védelmet nyújt a kórokozókkal, baktériumokkal szemben. A Portalit felületű ajtó ezért nem csak magánlakásokba kiváló választás, hanem közösségi terekbe, óvodákba, iskolákba, hotelszobákba és orvosi rendelőkbe is.

Az antibakteriális védelem mellett, a HPS felületű Westag Portalit ajtóink a CPL ajtócsaládok közül is kiemelkednek, mivel ezek számos tulajdonságban a HPL (High-Pressure-Laminates) ajtócsaládokkal egyenértékűek, illetve felületi tulajdonságaikban megközelítik a DIN szabvány (pl. karcállóság, vegyszerállóság, hőállóság, stb.) szerinti HPL értékeket.

A Westag Portalit HPS felületű ajtók színkínálatából 10 színt Eurowood HPS néven tartunk készleten, melyek gyors határidővel és kedvező áron elérhetőek.