JAF Holz Ungarn Kft.

Tradíciónk a szakértelem

A Frischeis Holding
Vállalatunk Ausztria piacvezető fakereskedelmi vállalata, a J.u.A. Frischeis GmbH 100%-os tulajdonú leányvállalata. A céget 1948-ban alapította Josef és Antonia Frischeis Stockerauban, egy Bécstől 15 km-re fekvő kisvárosban. A vállalat azóta 17 országban, több mint 56 kirendeltséggel van jelen, 2.900 főt foglalkoztat és Közép-Európa vezető fakereskedelmi vállalkozásaként tartják számon. A holding fő tevékenységi köre falemezek, fűrészáruk, furnérok, építőanyagok, belsőépítészeti termékek forgalmazása, illetve ehhez kapcsolódó szolgáltatások.

A JAF Holz Ungarn Kft.
Cégünk, a JAF Holz Ungarn Kft. célkitűzése, hogy Magyarország első számú faipari alapanyag-szállítójává váljon az asztalosok, bútorgyártók, építőipari kivitelezők, illetve a barkácsáruház-hálózatok számára. Vállalatunk széles, innovatív termékkínálatával, az egész országot lefedő hálózatával, valamint professzionális szolgáltatásaival folyamatosan arra törekszik, hogy a tökéletes partner legyen ügyfeleink szemében.

Kiemelkedően széles választék
Kínálatunkban kizárólag kiváló minőségű, neves gyártóktól származó termékeket talál, ráadásul mindezt mintegy 20.000 tételes, állandó raktárkészlettel. Azonban mit érnének a legjobb termékek a szükséges szakértelem, tanácsadás nélkül? Partnereink kérdéseit valamennyi termékcsoportunk terén szakképzett, faipari végzettségű munkatársaink várják.

Egy karnyújtásnyira...
Miért utazna az ország másik végébe? 6 kirendeltségünk és területi képviselőink révén országos lefedettséggel bírunk, így gyorsan és rugalmasan vagyunk képesek reagálni partnereink valamennyi igényére.

Látogasson el az Önhöz legközelebbi bemutatótermünkbe és tekintse meg vagy mutassa be ügyfeleinek a kiválasztott faanyagot élőben!

Miben különbözünk?

  • Törődünk ügyfeleinkkel.
  • A folyamatosság hívei vagyunk.
  • Kiemelkedő raktárkészlet.
  • Gyors és pontos logisztika.
  • Rugalmasak vagyunk.
  • Széleskörű tájékoztatást adunk.
  • Szakképzett munkatársaink várják minden területen.

A JAF Csoport vállalati image filmje

Szánjon rá 2 percet és tekintse meg vállalati image filmünket, amelyben több különböző országból származó, más-más pozícióban dolgozó kollégáink mondják el, mit jelent számukra a JAF Holz, illetve annak filozófiája. 

További információ vállalatunkról