Ezúton tájékoztatjuk, hogy kollégáink és partnereink egészsége iránti maximális felelősségvállalás jegyében kirendeltségeinken bemutatótermi tanácsadásra, illetve személyes áruátvételre előzetes időpontfoglalás esetén van lehetősége, amelyet itt tehet meg: Időpontfoglalás  
Megértését köszönjük!

Elektronikus számlázási szolgáltatás igénylése

A számlakiállításra vonatkozó 2010/45/EU ÁFA irányelv 2013. január elsejével a papír alapú számlával egyenlővé tette az elektronikus számlát is. Örömmel tájékoztatjuk, hogy immár JAF Holz Ungarn Kft.-nél is lehetőségük van az elektronikus számlázás szolgáltatásának igénybevételére. Amennyiben igényli szolgáltatásunkat, úgy a jövőben a számláinkat nem a szokásos papír alapon, hanem kizárólag e-mailben, PDF formátumban kapják meg.

Előnyei:

  • Bármikor biztonságosan elérhető a nap 24 órájában.
  • Teljes díjmentesség.
  • Erőforrás-takarékos (nincs szükség borítéknyitásra, válogatásra, postai átvételre).
  • Gyors, hiszen a kiállítást követően azonnal hozzáférhető a számlája.
  • Kényelmes és praktikus: számos új, gyors keresési lehetőség áll rendelkezésére, könnyed kezelhetőség, átláthatóság.
  • Kevesebb hibalehetőség.
  • Költséghatékony és környezetbarát: jelentősen csökken a papírfelhasználás és a postaköltség.

Természetesen a számlakibocsátásra vonatkozó előírások maradéktalanul teljesítésre kerülnek, ezen kívül minden egyes elektronikusan kiküldött számlát úgynevezett digitális aláírással látunk el, mely biztosítja a számla eredetének hitelességét. Számlái elkészültéről automatikus e-mailben értesítjük, amely tartalmazza a közvetlen linket a számla letöltéséhez.
 

Fontos:
Szolgáltatásunk kizárólag belistázott ügyfeleink számára, átutalásos számlák esetében vehető igénybe. Készpénzes számlák és be nem listázott ügyfelek esetében nincs lehetőség elektronikus számlázásra! A beállítást követően kizárólag elektronikusan kapja a számlákat az igénylő.
Az elektronikus számlázáshoz két e-mail cím rögzítése lehetséges egy ügyfélnél, amelyek nem kell, hogy megegyezzenek az alapértelmezett e-mail címekkel. Javasolt az ügyfél pénzügyi munkatársának e-mail címét rögzíteni.
A szolgáltatás igénylése előtt mindenképpen egyeztessen könyvelőjével, pénzügyi munkatársával!


Amennyiben a fentieket figyelmesen elolvasta és szeretné igényelni szolgáltatásunkat, töltse ki az alábbi kérdőívet!

 

Az Ön adatai:
Please confirm that you are not a robot.