Furnér terítékképzés

Furnér terítékképzés

A furnér megmutatja a fa különleges karakterét. A terítékképzés ezáltal komoly szakértelmet és tapasztalatot igényel. Mindegy, hogy bútorgyártásról, egyedi vagy ipari felhasználásról legyen szó, szolgáltatásunkra nyugodtan hagyatkozhat, forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Egyedi megmunkálás:

  • precíz megmunkálás az Ön igényeinek megfelelően,
  • garantált minőség: szakértő kollégáink minden egyes furnért alaposan megvizsgálnak, így kizárt a kellemetlen meglepetés,
  • a furnér vastagságát is megadhatja, akár 3 mm-ig.

Előnyök:

  • szolgáltatásunk által időt takaríthat meg,
  • kiszámítható és kalkulálható költségek,
  • a megfelelő technológiai háttér és a szakképzet kollégák garantálják a minőséget.

Terítékképzés ipari célokra

A romániai Brassóban, a JAF-Csoport 2007 óta üzemelteti itt „J.F.Furnir“ név alatt saját fűrész-, és furnérfeldolgozó üzemét. A 10.000 m² alapterületű raktárban szinte minden fajú és minőségű rönk megtalálható – főként Európából, de Afrikából, Ázsiából, Észak-és Dél-Amerikából is. Évente mintegy 30.000 köbméter faanyag feldolgozását végzi az üzem.

Az ipari célokra szánt terítékeket itt állítjuk össze a megrendeléseknek megfelelően. Erre a célre 3 merőleges és 2 hosszanti illesztő gép áll rendelkezésre, így a kapacitás akár 150.000 m² kész teríték is lehet, akár 0,5-2,5 mm vastagsággal, az igényeknek megfelelően. 

Maximális méretek:

Speedstar: 3150 x 2100 mm
ACR 1600: 1600 x 2600 mm

Kérdése van? Üzenjen nekünk!

Az Ön adatai
Cím

Lapszabászat
Széles kínálatunkhoz professzionális lapszabászati szolgáltatások. Garantáljuk, hogy elégedetten fog távozni!
Élzárás
Tegye minket próbára! Élzárás helyben, szakképzett kollégákkal és professzionális eszközökkel.
CNC megmunkálás
Lehetősége van a skiccektől kezdve a pontos DWG rajzokig - vagy akár előre kidolgozott sablonainkon keresztül is - megrendeléseinek leadására.