Ezúton tájékoztatjuk, hogy kollégáink és partnereink egészsége iránti maximális felelősségvállalás jegyében kirendeltségeinken bemutatótermi tanácsadásra, illetve személyes áruátvételre előzetes időpontfoglalás esetén van lehetősége, amelyet itt tehet meg: Időpontfoglalás  
Megértését köszönjük!

JAF
KONSTRUKTÍV
LEMEZEK

Építő szándékkal

JAF
KONSTRUKTÍV
LEMEZEK

Építő szándékkal

Konstruktív lapok

Építő jelleggel - Falemezek szerkezeti célokra

Nemzetközi tanulmányok mind gazdasági, mind környezetvédelmi szempontból nagyszerű jövőt jósolnak a fának, amelyet számos érvvel is alátámaszthatunk.

Az összes építőanyag közül a fának vannak a legelőnyösebb mutatói, amely a súly és a terhelhetőség viszonyát illeti.  Ennek köszönhető, hogy faépítményeket különösen nehéz helyeken is lehet emelni, mint például hegyháton vagy emeletes építményeken. Ez a leggyakrabban választott építőanyag, mikor kevés energiát igénylő és ún. passzív házakról van szó. Ugyanakkor nem csak házépítésre, hanem homlokzatok és az egész belső tér kialakítására is ideális, bútorok készítésétől válaszfalak kialakításáig, mindenre használható.

Manapság az ácsoknak, asztalosoknak és építészeknek sok mindennel tisztában kell lenniük saját területükön kívül, hogy érvényesülni tudjanak az ágazatban. A JAF aktív szakmai tanácsadást nyújt modern bemutatótermeiben.

Számtalan előny
Sokan a klimatikus tulajdonságai miatt döntetnek a fa mellett, a kellemes felületi hőmérséklete, valamint a hőmérséklet- és páratartalom-kiegyenlítő képessége miatt.

Mindemellett kellemes az illata, meleg érzetet ad, higiénikus, elasztikus, antisztatikus, elnyeli a káros anyagokat, robosztus és jó akusztikát kölcsönöz a helyiségnek.

A faépítmények klímája mérhetően jobb és nem is gondolnánk, hogy a fával berendezett helyiségek milyen jó hatással vannak az emberre.  A fűtés költségét csökkenti, a jó közérzetet fokozza. Összegezve: a fa jó hatással van az emberi közérzetre és egyben az egészségre.

Kérdése van? Üzenjen nekünk!

Az Ön adatai
Cím
Nyilatkozat
Please confirm that you are not a robot.

Figyelmébe ajánljuk!

Szabászat

Az Ön igényeire szabva.

WebCut - szabászat online

Lapszabászati megrendeléseit immár online adhatja le. 

Kirendeltségeink

Az ország több pontján várjuk bemutatótermeinkkel, ahol lehetősége nyílik kínálatunk javát élőben is megtekinteni!

CNC megmunkálás

Szolgáltatásaink portfólióját CNC megmunkálással is bővítettük.