Ezúton tájékoztatjuk, hogy kollégáink és partnereink egészsége iránti maximális felelősségvállalás jegyében kirendeltségeinken bemutatótermi tanácsadásra, illetve személyes áruátvételre előzetes időpontfoglalás esetén van lehetősége, amelyet itt tehet meg: Időpontfoglalás  
Megértését köszönjük!

Falco

Elképzelésünk: a tökéletes fa

A technológiailag elsőosztályú, kedvező árú, faalapanyagú laptermékek szállítójaként a Falco lényegesen hozzájárul a faalapanyagú laptermékek továbbfejlesztéséhez. Termékeit majdnem minden területen használják, a padlótól a bútorokon keresztül az ablakkeretig.

A fejlesztésekbe történő beruházások lehetővé teszik ma számukra, hogy minden részletet tökéletesítsenek az egységes szervezetükön keresztül.

A beruházásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően egy olyan integrált és jól működő gyártási rendszerrel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a minden részletre kiterjedő és rugalmas kivitelezést. Ez azt jelenti, hogy a vevői igényeket optimálisan és kedvező árszinten tudják kielégíteni, gyorsan reagálva a piaci és technológiai változásokra.

A Falco célja, hogy a régióban a faalapanyagú laptermékek területén, a termékkiszolgálásban és minőségben az első számú beszállítóvá váljon.

A Falco és a környezettudatosság

A Falco büszke a környezettel kapcsolatban felvállalt szerepére, melyet a fa-beszállítói láncban betölt. Azáltal, hogy a faalapanyagú laptermékek termeléséhez a fűrésziparból származó hulladékterméket használja fel, gyakorlatilag azt biztosítja, hogy a fa, mint szűkös nyersanyagforrás, kiemelten megbecsült szerepet kaphat.

Arra törekednek, hogy a bekerülő anyagok kihasználtsága maximális legyen. A beszállítókkal együttműködve így érhetik el, hogy a lehető legkisebb környezetterheléssel, a leghatékonyabb termelést folytassák.

A Falco stabil és meghatározó résztvevője kíván lenni a faalapanyagú laptermék gyártóiparának. Biztosítják Önöket arról, hogy a beszállítóik nem használnak fel fát nemzeti parkokból, természetvédelmi területekről, védett erdőkből vagy más védett területekről.

Milyen színesek az elképzelései?Tükörfényes lamináltlap

A mélység és definíció, a szín és a fényvisszaverő csillogás határait feszegetve, a FALCO megkérte a mérnökeit, hogy kérdőjelezzék meg a laminálás hagyományos koncepcióját. Az idő, a nyomás és a hő változtatásainak drámai hatásait elemezve, a FALCO mérnökei felfedezték, hogy a kulcs a tökéletes felülethez, a megnövelt nyomásidőn (a normál négyszerese) és a présnyitás előtt a felület fokozatos lassú visszahűtésén alapul.Design lamináltlap

A belső terek kialakításának sok arca van. Ugyanúgy, mint a Falco laminált forgácslapjainknak: 28 unidekor, 5 fantázia és 76 fadekor teszi alkalmassá termékeinket, hogy a modern bútorok és belsőépítészet ideális alapanyagává váljanak. Neve: Design lamináltlap. Különleges ismertetőjele: UV-álló, színtartó, karcálló, hosszú élettartamú, környezetbarát.Natúr faforgácslap

A natúr forgácslapok alapanyaga túlnyomó részben erdei fenyő és egyéb lágylombos fa, amelyek speciális gyantával keverve magas hőmérsékleten lesznek összepréselve.
Az eredmény: csiszolt, három rétegből felépülő faforgácslapok, amelyek nem tartalmaznak semmilyen egészségkárosító festéket vagy egyéb vegyszert. Egy természetes anyag.

Munkalap

„A munka szórakozás!” A postforming gyártástechnológiával előállított munkalapok megfelelnek a konyha-, üzlet- és vendéglátó helyiségek ma támasztott belsőépítészeti követelményeinek. Mindemellett a strapabíró felület a lekerekített éllel még szép is.

BETONYP® építőlemez

Egészséges kérgezett fenyőfa és cement:  ezekből az alapanyagokból állítják elő évtizedek óta egyik legsikeresebb terméküket. Cementkötésű forgácslapuk, BETONYP® márkanéven, a könnyűszerkezetes építészet alapanyagává vált.

Acrylic Gloss lap

Az Acrylic Gloss MDF alapú lap, melynek felszínére egy 1,4 mm vastagságú fényes akril réteget, míg hátoldalára egy 1,2 mm vastagságú matt réteget húznak.
A magasfényű lapok általános használatra száraz körülmények között használhatók. Könnyen megmunkálható.
 

Figyelmébe ajánljuk!

Szabászat

Az Ön igényeire szabva.

WebCut - szabászat online

Lapszabászati megrendeléseit immár online adhatja le. 

Kirendeltségeink

Az ország több pontján várjuk bemutatótermeinkkel, ahol lehetősége nyílik kínálatunk javát élőben is megtekinteni!

CNC megmunkálás

Szolgáltatásaink portfólióját CNC megmunkálással is bővítettük.