Ezúton tájékoztatjuk, hogy kollégáink és partnereink egészsége iránti maximális felelősségvállalás jegyében kirendeltségeinken bemutatótermi tanácsadásra, illetve személyes áruátvételre előzetes időpontfoglalás esetén van lehetősége, amelyet itt tehet meg: Időpontfoglalás  
Megértését köszönjük!

Pécs

Tanácsadás, melyre alapozhat!

Épp a tökéletes padlót keresi otthonához? Arra kíváncsi, mely ajtótípus illene leginkább az irodába vagy házába? Esetleg egy új teraszinstallációval készülne a nyárra? Bemutatótermünkben amellett, hogy élőben is megtekintheti az adott burkolatot, szakképzett, hozzáértő kollégáink várják érdeklődését, kérdéseit.    

Valódi kompetencia a padlóburkolatok terén is

Szánja rá az időt és látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a kiállított padlóburkolatok kiemelkedően széles választéka mellett szakértő kollégáink tanácsadására is számíthat! Bármely stílushoz vagy helységhez megtalálhatja a tökéletes padlót kínálatunkban, legyen szó akár fafajról, kivitelről, színekről, speciális felületi struktúráról vagy az illesztés típusáról. Természetesen valamennyi padlóburkolatunkhoz rendelkezésre állnak a szakszerű lerakáshoz szükséges tartozékok is. Kérdése van? Kollégáink a bemutatóteremben állnak rendelkezésére.

A tökéletes ajtó? Számíthat ránk!

A JAF Holz hazánk egyik legjelentősebb piaci szereplője a kész ajtók terén. A népszerű modellekből tartott jelentős mennyiségű és széles választékú raktárkészletünk révén partnereinknek biztos hátteret és rugalmasságot nyújthatunk, legyen szó bármilyen kivitelezésről. Amennyiben nagyobb projektekről van szó, egy delegált, képzett kolléga áll az Ön rendelkezésére, aki a kalkulációtól a logisztikáig mindent egy kézben tart.

A kiemelkedő minőségű kész ajtók mellett az ajtógyártó partnereinket is az alapanyagok egy páratlan termékportfóliójával várjuk, kezdve a papírrácsbetétektől, a üreges forgácslapbetéteken, nyers ajtókon, furnérokon és az üveg elemeken át, egészen a vasalatokig, illetve az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokig.

Bemutatótermünkben élőben is megtekintheti kész ajtóink kínálatát, illetve a vasalatok terén is igen széles választékkal várjuk. Látogasson el hozzánk, szakképzett, tapasztalt kollégáink minden felmerülő kérdésére örömmel válaszolnak!  

Variációk egy témára – teraszbemutatónk

Új teraszt szeretne, vagy a meglévőt átalakítani, felújítani? Látogasson el hozzánk és tapasztalhatja meg személyesen, milyen a különböző teraszburkolatok tapintása, milyen érzés rajtuk járni. Tömörfa vagy WPC burkolat lenne optimális választás az Ön számára? Több éves tapasztalattal rendelkező, szakértő kollégáink könnyedén megválaszolják a kérdést és megtalálják az igényeinek tökéletesen megfelelő megoldást. Tegyen minket próbára!  

Teraszbemutatónk

Kihelyezett bemutató installációnk elemei:

  • Thermo / Hőkezelt: Thermo borovi és Thermo kőris
  • Európai fafaj: Szibériai vörösfenyő
  • Egzóták: Sapelli, Massaranduba, Bangkirai, Cumaru, Ipe
  • UPM WPC ProFi Deck: Kőszürke, Gesztenyebarna, Őszies barna, Aranybézs, Ezüstös zöld, Havaskék
  • Timbertech WPC: Twinfinish Cedar, Twinfinish Redwood

    

Kapcsolat

JAF Holz Pécs

Nagyberki u. 11
7634 Pécs

Tel. +36 72 552 170
Fax. 0036 72 552 179

Térkép

JAF Holz Pécs Nagyberki u. 11, 7634 Pécs

Hétfő-Péntek:
7:30 - 16:30

Árukiadás és pénztár:
8:00 - 16:00

Kérdése van? Üzenjen nekünk!

Az Ön adatai
Cím
Nyilatkozat
Please confirm that you are not a robot.